Personages

Geplaatst op zondag 16 mei 2021 @ 15:30 , 20 keer bekeken


James  Herriot
De jongste dierenarts in de praktijk van de Fanons. Hij is plichtsgetrouw en doet veel op gevoel met een oog en hart voor dieren maar ook hun baasjes.  HIj begint als werknemer maar wordt al snel door diens goede werk partner. Later leert hij boerendochter Helen kennen en gaan ze na het trouwen boven de praktijk wonen waar Helen de administratie voor haar rekening neemt. Verder is hij soms wat onhandig.
Siegfried Harnon
De oudste van de broers. HIj is nog al een persoonlijkheid en een goede veearts. De huisdieren schuift hij maar wat graag op James af. HIj heeft wel voorkeur voor paarden en springt makkelijk uit zijn vel. 
Tristan Farnon
De jongste van de broers. HIj is nog in opleiding en feest liever met bier en vrouwen dan aan zijn opleiding te denken. Dit tot groot ongenoegen van zijn broer. 
Mrs Hall
De huishoudster van de praktijk en huishouding. Ze is een soort van moeder voor James en ze blijkt heerlijke te kunnen koken. 
Helen Alderson Harriot
Helen is de vrouw van James die hij leert kennen tijdens zijn werk. Ze wonen boven de praktijk waar zij de administratie doet. Samen met James krijgt ze 2 kinderen: Jimmy en Rosie.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: